Reizen

Al jaren staat Amerika op mij ''bucketlist'' en nu gaat het gebeuren!
Mijn tip is om in ieder geval het halfpension van te voren te reserveren, hier kan ik meer over vertellen in een persoonlijk gesprek en zal ik uitleggen wat de voordelen zijn.

Als ik de gordijnen open doe is het een tropische droom, palmbomen, een helder blauwe lucht, een warme heldere zee aan een parelwit strand, heerlijk!
Zuid Afrika is echt bijzonder, voor vertrek was mijn idee al dat het een veelzijdig land is maar dit blijkt in werkelijkheid alleen nog maar méér zo te zijn.

Voor het eerst in mijn leven ga ik wintersporten! Ik weet niet zeker of dit wel iets voor mij is maar we gaan het ontdekken.
Het was een ware beleving, echt bijzonder om te zien hoe het er nou werkelijk aan toe gaat aan boord tijdens een cruise.

Ik ga ''The City that never sleeps'' ontdekken, en deze stad slaapt ook inderdaad nooit!
Persoonlijke favoriet is de plaats Puerto de Mogan in het westen van het eiland gelegen. Puerto de Mogan, ook wel ‘’klein Venetië’’ genoemd. En dat is het zeker! Een schilderachtig dorpje met een niet al te groot strand en een vissershaven.

Hangzhou is een prachtige stad, bezoek hier het zijde museum en absoluut ''west lake''. Dit is een gigantisch meer waar je je vergaapt aan alle uitzichten, theehuizen en bootjes op het water.