Families en vriendengroepen


Met de (schoon)familie op vakantie om een jubileum te vieren of met de hele vriendengroep een lang weekend weg. Bij velen van ons komt het wel eens een voor. Maar de organisatie juist bij zo een grote groep mensen is een hele opgave! Zo veel mensen, zo veel wensen, en dat blijkt al snel als je met elkaar in overleg gaat.

 

Deze reizen, voor grote(re) groepen, behoren ondertussen ook tot mijn specialiteit. Of het nu gaat om een groot groeps-verblijf in Nederland, meerdere kamers in een hotel op een zonnige bestemming, een privé villa in ieder willekeurig land of met de hele familie (opa, oma, kinderen, kleinkinderen en partners) een uitgebreide rondreis maken door Amerika of Azië, ik heb het ondertussen al eens verzorgd. Bedenk het en het kan!

 

Dus hebben jullie als familie of vriendengroep reiswensen en vinden jullie het fijn dat er een onafhankelijk persoon naar aanleiding van ieder zijn wensen het geregel uit handen neemt? Dan ben je bij mij absoluut aan het juiste adres!

 

Ik kan langs komen op afspraak om de wensen te bespreken en duidelijk te krijgen maar dit kan ook telefonisch of per e-mail. Net wat jullie zelf prettig vinden! Een groeps- vakantieapp is ook al de revue gepasseerd dus alles kan en niets is onmogelijk