Wie is Sophie

Mijn naam is Sophie van der Wel. En ik ben geboren en getogen in Den Helder. sinds juli 2007 verzorg is als persoonlijk reisadviseur iedere denkbare reis.

 

Voordat ik in 2007 begon als manager van Toerkoop reisburo Zonvaart in Anna Paulowna ben ik werkzaam geweest bij Grand Café Waterworld in Den Helder. Velen van jullie heb ik hier met veel plezier al eens in de watten gelegd.

 

Ook is het mogelijk dat je mij nog kent als receptioniste van Grand hotel Beatrix te Huisduinen, maar waar de meesten mij van kennen is via de winkel van mijn ouders. Al ruim 35 jaar runnen mijn ouders met veel enthousiasme de Heldersche Postzegel winkel in de koningstraat te Den Helder. De ondernemers geest heb ik dus van huis uit mee gekregen waardoor de keuze om als zelfstandige te beginnen al snel was gemaakt.

 

Het werk als reisadviseur is zo leuk en divers dat ik besloot om een samenwerkingsverband aan te gaan met mijn werkgever. Zonvaart reizen (voorheen Toerkoop Zonvaart) is al jaren een begrip in Noord Holland. Door mijn aansluiting bij Zonvaart reizen heb ik de mogelijkheid om gebruik te maken van alle vertrouwde reisorganisaties maar ook om zelf een reis in elkaar te zetten. Ik doe dus ook veel aan maatwerk om jouw reis zo compleet mogelijk te maken, denk hierbij aan de reis- en annuleringsverzekering, een huurauto om de bestemming mee te ontdekken, entree tickets voor bijvoorbeeld musicals en andere evenementen. Maar samen of zelf een route uitstippelen is dus ook geen enkel probleem.

 

''Ik ben 7 dagen per week bereikbaar en kan op ieder denkbaar moment en plaats de reis in orde maken''.

 

Dit kan bij jouw thuis maar natuurlijk ook telefonisch, per e-mail of whats-app. Of het nu gaat om de vertrouwde pakketreis een zakenreis, een excursie- of rondreis, losse tickets, cruise, wintersport of stedenreis alles is mogelijk!