Welkom bij Reizen met Sophie!

 

Hartstikke leuk dat je mijn website bezoekt om te lezen wie ik ben, wat ik doe en wat ik voor jou kan betekenen.

 

Een persoonlijk reisadviseur is jouw unieke contact persoon voor iedere denkbare reis. Een persoonlijk reisadviseur werkt over het algemeen alleen, zoals in mijn geval. Een groot voordeel hiervan is  dat er altijd maar één contact persoon is voor jouw reis. Je krijgt nooit iemand anders aan de telefoon en hoeft je wensen niet meerdere keren uit te leggen.

 

Hier ligt ook mijn kwaliteit, ik ben praktisch altijd bereikbaar. Tegenwoordig ligt de trend vooral op Whats app en Facebook. Via Whats app heb ik bijna altijd de mogelijkheid om direct terug te antwoorden. Een groot voordeel als je met een vraag of wens zit waar je snel antwoord op wilt hebben. Daarnaast;

  • is contact met mij is mogelijk via de e-mail, telefoon, sms, whats-app of een afspraak op locatie
  • ben ik 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Ook tijdens de reis of vakantie ben ik bereikbaar voor advies en bijstand
  • bied ik iedere willekeurige bestemming aan
  • en iedere willekeurige soort reis aan
  • heb je dus nel antwoord terug als je mailt, sms't of whats-appt

''Mijn specialiteit is maatwerk, wat niet in de boekjes staat heb ik in een hand omdraai geregeld''.

 

 

 Maar waarvoor kun je allemaal contact met mij opnemen? Zolang het met reizen te maken heeft ben je bij mij aan het juiste adres! Denk bijvoorbeeld aan;

Ik heb beschikking over een compleet aanbod, denk ook aan huurauto's, verzekeringen, theatertickets enzovoorts. Via Zonvaart reizen ben ik aangesloten bij de ANVR, SGR & gecertificeerd IATA agent.''